AVANTAJE


Vino in echipa noastra si ai salariu garantat de 4.000 Ron si comisioane progresive

BANI - CU MULT PESTE MEDIE

Satisfactia de a avea un venit considerabil mai mare decat ceea ce ti se poate oferi cat esti inca la inceput de drum, este foarte mare. Dar nu ne crede ce cuvant. Citeste testimonialele modelelor noastre sau vino si bucura-te chiar tu de aceasta realizare.

PROGRAM FLEXIBIL

Poate ca nu esti o fire matinala sau poate ai alte preocupari, pasiuni si activitati. Iti respectam dorintele si iti punem la dispozitie trei variante de program. Astfel, tu o poti alege pe cea care ti se potriveste tie:
Tura1. 07:00 – 15:00
Tura 2. 15:00 – 23:00
Tura 3. 23:00 – 07:00

SFATURI BEAUTY DIRECT DE LA PROFESIONISTI

Nu este vorba doar despre training, ci poti invata multe despre beauty, hairstyling si make-up de la profesionistii BestStudios Pitesti. Mai mult, vei ajunge sa te simti mult mai bine in propria piele. Vei fi mult mai sigura pe tine si, la fel ca actualele noastre modele, vei capata acea stralucire a unei femei implinite.

SIGURANTA SI CONFIDENTIALITATE

Tu si siguranta ta sunt prioritatile noastre. Nimeni nu va stii numele tau adevarat sau datele tale personale, iar oamenii din Romania nu au acces la profilul tau. Astfel, esti in deplina siguranta si niciunul dintre prietenii tai ori familia nu vor afla despre jobul tau, daca tu nu iti doresti acest lucru.Mai mult, pe langa Romania, poti selecta si alte tari din care sa nu fi vazuta.Totul pentru a te vedea cu zambetul pe buze si sigura pe tine.

NOI PRIETENI

La BestStudios Pitesti, suntem o familie si de fiecare data cand ni se alatura o persoana, incercam sa o facem sa se simta ca acasa, BestStudios Pitesti este un loc in care poti sa fii tu insati, iti faci noi prieteni care vor fi langa tine atat pentru o simpla discutie, cat si cu sfaturi si ajutor, atunci cand este nevoie. Noi castigam o noua prietena, iar tu castigi o noua familie.

MAI MULT TIMP LIBER

Programul de munca iti permite sa te relaxezi. Si nu doar dupa ora 19:00, ca in orice alt job, ci sa te bucuri cu adevarat de viata.

STUDII FINALIZATE CU BRIO

Sustinem studentele si le incurajam sa isi termine studiile. Programul flexibil asigurat de BestStudios Pitesti iti permite sa ajungi la cursuri, la examene si sa absolvi facultatea cu note de 10.

INDEPENDENTA FINANCIARA

Este mai mult decat abilitatea de a-ti achizitiona noi haine sau de a-ti plati chiria, poti ajunge pana la a-ti cumpara propriul apartament, o masina…iti poti permite o viata fabuloasa fara sa depinzi de nimeni.

OPORTUNITATI DE PROMOVARE

In cadrul BestStudios Pitesti, pe masura ce acumulezi experienta, poti opta pentru postul de trainer.

LIMBA ENGLEZA

Chiar daca engleza ta nu este calitatea de care sa fii mandra, iti garantam ca situatia se va ameliora vizibil. Vei discuta zilnic in aceasta limba, ceea ce va imbunatati considerabil abilitatile tale de a purta o conversatie in engleza.

VENIT CONSTANT SI PUNCTUAL

Stim cat de importanta este punctualitatea, de aceea, la BestStudios Pitesti vei primi intotdeauna la timp banii ce iti revin. Mai mult, plata se face bilunar, astfel incat tu sa iti poti acoperi toate cheltuielile necesare.