DESPRE VIDEOCHAT


Vino in echipa noastra si ai salariu garantat de 4.000 Ron si comisioane progresive

Exista multe preconceptii legate de activitatea de videochat, dar cei care stiu cu adevarat ce reprezinta sunt doar cei care au ajuns sa lucreze in domeniu, sa cunoasca si sa se bucure de avantajele acestui job. Ne dorim sa fii una dintre persoanele care au atins succesul si care se simt cu adevarat implinite.

 

Hai sa demontam pas cu pas miturile si sa iti prezentam adevarul asa cum este el.

CE ESTE VIDEOCHAT-UL?

Cel mai usor raspuns este un job la fel ca toate celelalte pe care le-ai avut sau pe care le vei avea in continuare. E nevoie de seriozitate, dedicare si abilitati de comunicare. Sunt calitati de care ai nevoie pentru a discuta cu persoane din diferite colturi ale lumii, pentru a aborda diverse subiecte precum filosofie, istorie, principii de viata, filme sau orice simti ca persoana de partea cealalta a ecranului isi doreste sa discute. Flirtul este parte din job, iar zambetul nu trebuie sa lipseasca de pe buzele tale.

Desigur, nu exista un scenariu prestabilit, ci tu, ca model, trebuie sa empatizezi cu persoana cu care discuti, sa ii intelegi nevoile si sa il poti ajuta ca la sfarsitul zilei sa aiba un motiv in plus de a zambi. Dincolo de salariul mult mai mare decat cele obisnuite, in acest job vei putea avea satisfactia ca ai facut in fiecare zi cativa oameni fericiti.

ESTE LEGAL?

Un alt mit pe care il vom spulbera este incertitudinea asupra legalitatii acestui tip de activitate.

In masura in care studioul nu lucreaza cu minori sau cupluri si respecta regulile fiscale, nu trebuie sa iti faci niciun fel de grija. In Romania videochatul este legal.

BestStudios Pitesti este in deplina legalitate, punandu-ti la dispozitie un contract legal si toate actele necesare, ca orice alta companie din orice industrie, de altfel.

CINE ESTE MODELUL DE VIDEOCHAT?

Studenta care sta in fata ta la cursul de psihologie, prietena ta, colega de la cursul de spaniola sau o fosta economista care are nevoie de un salariu mai mare decat cel care i se oferea inainte.

Modelele noastre sunt educate, stilate si stiu ce isi doresc, iar o viata frumoasa este un “must” pentru ele. Noul model BestStudios Pitesti poti fi chiar tu.

CARE ESTE ROLUL MODELULUI?

Un alt avantaj este ca poti fi tu insati sau poti fi cine vrei tu. Tu detii controlul, si tot tu esti cea care ii face pe membrii sa se simta speciali si apreciati. Modelele noastre sunt deschise, le place sa se simta frumoase, dorite, stiu sa flirteze, dar totodata adora sa poarte discutii interesante pe teme diverse. Nu uita ca in tot acest timp tu castigi bani. Suna din ce in ce mai bine, nu-i asa? Ti-am spus inca de la inceput ca exista multe preconceptii gresite legate de aceasta industrie.

SUNA PREA BINE. CARE ESTE CATCH-UL?

Asta e partea minunata: nu exista unul. In momentul in care alegi sa lucrezi cu o companie serioasa, care stie sa isi respecte angajatii si sa ii trateze ca pe propria familie, nu vei avea decat de castigat. Cu cat ajungi sa intelegi mai bine ce reprezinta job-ul, cu atat vei fi mai atrasa de beneficiile acestuia. Este un job ca oricare altul, 100% legal, dar care iti poate aduce sume fabuloase de bani in timp ce te distrezi si comunici cu oameni diversi si interesanti. Totul depinde doar de tine; seriozitatea si profesionismul nu trebuie sa lipseasca.

Daca te-am lamurit si crezi ca te potrivesti descrierii de mai sus, contacteaza-ne si hai sa vedem cum iti transformam visul in realitate. APLICA ACUM