Cristina

Inca de mica am stiut ca imi place sa calatoresc, dar niciodata nu am gasit un job care sa indeplineasca toate conditiile: sa aiba un program flexibil si sa fie foarte bine platit. Auzindu-ma spunand toate acestea, o prietena mi-a spus, mai in gluma, mai in serios, ca ar trebui sa fac videochat, pentru ca ar fi singurul job care mi-ar putea indeplini dorinta rapid, nu la batranete.

Asa ca am cautat mai multe informatii, am facut o selectie de studiouri si am ales de la distanta BestStudios Pitesti. Acum stiu sigur ca a fost alegerea ideala, pentru ca am reusit sa strag o suma frumoasa de bani in scurt timp si am pus bazele visului meu. Acum planuiesc sa plec un an in lume, sa calatoresc in cele mai frumoase locuri si sa ma relaxez pe cele mai luxuriante plaje.

Surpriza mea a fost sa descopar ca imi place cu adevarat jobul. Am inceput doar pentru bani, dar acum am gasit atat de multe avantaje incat, desi as avea bani suficienti sa plec deja, am decis sa mai raman. Echipa BestStudios Pitesti imi este ca o familie si nu ma pot dezlipi prea mult de ea.