Isabela

Nu as fi crezut vreo clipa ca voi ajunge sa fac videochat. Si nu pentru ca aveam o parere proasta despre aceasta meserie, pentru ca am invatat de mult timp sa nu imi formez opinii despre lucruri pe care nu le cunosc, ci pentru ca sunt (de fapt, eram) o fire intorvertita. Nu am intrat niciodata in vorba cu un baiat, iar daca se intampla ca cineva sa ma abordeze, ma inroseam toata si gaseam o scuza sa plec.

Am ajuns mai mult la incurajarea unei prietene si am luat-o ca pe o provocare. Se pare ca ar fi trebuit sa accept mai multe provocari cand eram mai mica pentru ca a iesit perfect. Fetele mi-au explicat cum trebuie sa ma port, iar in momentul in care au inceput complimentele din partea barbatiilor, am ramas uimita.

Nu ai cum sa nu capeti incredere in tine cand zilnic vorbesti cu oameni diferiti care iti spun ca esti frumoasa. Am ajuns sa cred acest lucru si sa am mai multa grija de cum arat si cum ma imbrac. Recomand BestStudios Pitesti oricui vrea un mediu confortabil de munca, o echipa care te sprijina si un venit mare.